3 lucruri care se pot intampla daca tehnicianul nu explica clientei masurile de ingrijire ale extensiilor de gene

curs geneExtensiile de gene fir cu fir necesită o rutină corespunzătoare de îngrijire din partea celei care le poartă. Tehnicianul extensii gene este cel care trebuie să informeze clienta, la fiecare programare și să-i spună care sunt pașii pe care ar trebui să-i facă pentru a-și îngriji extensiile de gene. Dacă lucrezi sau vrei să lucrezi în acest domeniu, trebuie să știi acești pași pentru a-i putea explica clientelor tale. Înscrie-te la cursul online extensii gene și află ce trebuie să le spui clientelor tale pentru a le feri de complicații la nivelul ochilor. Unele dintre complicațiile care pot apărea în cazul neîngrijirii corespunzătoare a genelor sunt:

1. Apariția păduchilor de gene
Apariția păduchilor de gene poate apărea la persoanele care nu își îngrijesc și nu își curăță suficient de bine extensiile de gene. Extensiile de gene limitează într-un fel aplicarea produselor de îngrijire în zona ochilor, astfel că persoanele care le poartă trebuie să învețe de la tehnicianul lor metodele corecte de îngrijire și curățare.
2. Infecții la nivelul ochilor
În cazul unui proces de igienă necorespunzător, bacteriile si murdăria se pot prinde în genele false, cauzând infecții virale sau fungice la ochi. Inflamarea corneei este una dintre infecțiile asociate cu neîngrijirea corespunzătoare a extensiilor de gene fir cu fir.
3. Căderea propriilor gene
Căderea propriilor gene este un alt lucru care se poate întâmpla în cazul în care extensiile de gene nu sunt curățate și îngrijte corespunzător.Un tehnician extensii gene trebuie să cunoască toate aceste aspecte și să-și facă clientele să înțeleagă factorii de risc la care se supun dacă nu-și îngrijesc corect extensiile de gene. Înscrie-te la cursul online extensii gene pentru a fi la curent cu toate aceste informații extrem de importante.

Leave a Reply